Anasayfa / Moda / Organik Kişisel Bakım / Saçlarda Doğal Güzellik için Organik Saç Boyası Kullanımı

Saçlarda Doğal Güzellik için Organik Saç Boyası Kullanımı

Organik saç boyası ile hem renkli sağlıklı saçlar

Saçları yıprandıran ve siz onları renklendirmek isterken canlılığını elinden alan kimyasal içerikli boyalardan sıkıldınız mı? Saçlarınıza kimyasal bir içerik olmaksızın uzun süreli kullanımda dahi tesir etmeyen ancak bir yandan da saçlarınızı dilediğiniz renk ve parlaklığa kavuşturan organik saç boyası mucizesini keşfetmenizin vakti gelmiş olabilir.

Neden organik saç boyalarını tercih etmeli?

Saç boyasını gündelik yaşantımız içerisinde ne kadar çabalasak yıpranan saçlarımızda meydana gelen beyazları kapamak ya da yalnızca  daha estetik bir görünüm için rengini değiştirmek adına sıkça tercih ediyoruz. Birçok kadının favori kozmetik ürünü olan saç boyalarında piyasada bulunan birçok marka ”güvenli” ibaresi ile satılsa da sonuçları ile düşündürüyor. Kimyasal maddeler ile üretilen saç boyaları kısa sürede saçlarda yarattığı hasarlar ile kadınların sahip olmak istediği görüntüye engel oluyor. Sık şekilde kimyasal içerikli saç boyası kullanımı ise solgun, sönük bir görünüm, dökülmeler ve kırıklar ile sonuçlanıyor.

organik saç boyası

Peki neden organik saç boyası mucizesini keşfederek tüm bu sorunları geçmişte bırakmayı ve artık saçlarınıza sağlıkla güzelliği aynı anda sunmayı düşünmüyorsunuz? Bilinen avantajlarının yanında üretim içeriğinin şeffaflığı ile de güven uyandıran organik saç boyaları farklı renkleri ile sizlerin de farkı görmeniz için bekliyorlar.

Organik saç boyasının faydaları

Organik içeriğe sahip saç boyalarında piyasalardaki markalarda olduğu üzere peroksit gibi ağır ve yıpratıcı kimyasallar bulunmaz. Elbette amonyaksız ya da peroksitsiz olması saçlara tek fayda veren yanı değildir. Doğallığı ile normalden daha uzun süre dayanıklılık gösteren saç renkleri, yine doğadan kazandığı gücü ile saçlarınızın daha parlak görünmesini sağlar.

organik saç boyası

E ve C vitaminleri, greyfurt çekirdeği, doğal oksidan, yağ asidi bileşenleri gibi içerikler doğal ve organik saç boyalarında en sık tercih edilen faydalı yapı taşlarıdır. Saçlarınızda kırık ya da solgunluk riskini minimuma indiren organik saç boyaları ile karanfil, papatya, zerdeçal, safran gibi faydalı bitkilerin sunduğu besleyici faydaları saçlarınızda denemiş olabilir ve böylece organik saç boyalarının nemlendirici etkilerinden de faydalanabilirsiniz.

Öncesinde alerji ihtimaline yönelik organik saç boyanızı küçük bir tutamda denemeyi ve sonuçları test etmeyi unutmayın, doğru ürün ile siz de farkı göreceksiniz.

Bir önceki yazımız olan Bu Lezzete Vejetaryen Diye Burun Kıvırmadan Önce Bir Daha Düşünün:  Pancar Köfteli Hamburger ile hem lezzetli hem de sağlıklı pancar köfteli hamburger tarifini öğrenebilirsiniz.

Facebook İle Yorum Yap
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız 1 Değerlendirme, Puan Ortalaması: 5,00
Loading...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir